Давидов и Удо осъдиха ЦСКА Интерлоджик


Давидов и Удо осъдиха ЦСКА Интерлоджик
Доста играчи бяха "ужилени" от ЦСКА
19-11-2008 12:22 | Меридиан Мач

Георги Давидов и Людмил Хаджисотиров-Удо направиха това, което от дълго време се чакаше - осъдиха ЦСКА Интерлоджик, съобщи Меридиан Мач. Резултатът от делото се очакваше през тази седмица и той вече е факт. Двамата доказаха, че са били напълно прави в твърденията си, че не са получавали заплати в рамките на три месеца, с което сложиха точка на спора за това коя от двете страни лъже.
 
Бившият капитан на „червените“ и гардът на националния отбор бяха уведомени за положителния резултат от делото вчера от своя адвокат. В ранните часове на следобеда той вече бе взел изпълнителния лист, с което се сложи точка на първия иск, възложен срещу боса на „армейците“ Георгиус Стерианополус. Както е известно, освен Давидов и Удо дело срещу гърка поради същите причини заведе и Тони Дечев през лятото, а сега това възнамерява да направи и Росен Барчовски. Освен това бившият капитан на „червените“ има заведен още един допълнителен иск, който е за невзети пари през месец май, с което общо неизплатените му заплати стават четири.
 
От националната лига заявиха,че спечеленото дело от Удо и Жоро Давидов не променя ситуацията около статута на ЦСКА Интерлоджик. „Играчите ще трябва да търсят парите си от самия клуб. Ние не можем да вземем въпросните суми, които им дължат от депозита, който е внесен. Така можем да процедираме единствено с Тони Дечев, който е бил треньор в този тим. Само ако той ги осъди, ще може да си вземе парите от нас“, коментира генералният мениджър на Лигата Стефан Станев.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи