11 мача до края на втория етап в АБА, оформят се четвъртфиналистите


11 мача до края на втория етап в АБА, оформят се четвъртфиналистите
Балкан 2005 с нова победа
20-11-2008 11:21

Шест мача от група А и пет мача от група В остават до края на втория етап на Аматьорската Баскетболна Асоциация. Вече започват да се оформят отборите, които ще заемат първите четири места в двете групи и ще се класират за четвъртфиналните плейофи.
 
Снощи в група В отборът на Балкан 2005 постигна четвърта поредна победа от този втори етап, а все още няма допусната загуба. Въпреки отсъствиетео на най-добрия си играч Георги Младенов, тимът от Ботевград победи Thunder Daddies със 101-85.  Единственият отбор, който ще спори за първото място с Балкан 2005 в тази група е този на Месершмит. Този сблъсък е на 1-ви декември, но преди това Месершмит имат още един важен двубой с отбора на Blue Arrows идния понеделник. „Сините стрели” се борят заедно с Мултигруп и Ravens за последното, четвърто място, което гарантира участие в плейофите.
 
В друг мач от снощната програма Политехника нанесе четвърто поражение в този етап на Мешетата с 90-65 и на практика ги елиминира от по-нататъшно участие. Те имат още един мач до края с Thunder, но дори и победа в него няма да може да промени класирането им.
 
В понеделник, 24-ти ноември  в залата на 50-то СОУ в Драгалевци ще се играят два много интересни мача. В единия от тях с начален час 19.00 сили ще премерят Bricks и Lonex.bg от група А, а в другия веднага след тях се срещат Месершмит и Blue Arrows.

АМАТЬОРСКА БАСКЕТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ
Сезон 2008, Втори етап
 
ГРУПА А

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ
 
ГРУПА В

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи