Черно море иска Файнъл Фор на Балканската лига, Асен Христов се заканва на Лукойл


Черно море иска Файнъл Фор на Балканската лига, Асен Христов се заканва на Лукойл
Христов: Ще вземем една победа срещу Лукойл
20-11-2008 16:48 | Gong.bg

Българският Черно море ще кандидатства за домакинство на Финалната четворка на Балканската лига по баскетбол, ако се класира за последната фаза на регионалната надпревара. Президентът на клуба от Варна Асен Христов бе категоричен след снощния успех на своя тим, че това е голямото му желание.
 
„Очаквам да се класираме за Финалната четворка. Освен това се надявам Управителният съвет на Балканската лига да вземе решение Файнъл Фор-а да се проведе във Варна, ако ние се класираме”, каза Христов и добави:
”На моменти отборът не беше достатъчно концентриран, но мисля, че все пак бяхме по-добрият тим на терена и заслужено победихме. Румънският отбор ни превъзхождаше в ръстово отношение и смятам, че са един от най-добрите в групата. В края на краищата баскетболът е емоция. Много хубави неща видях – най-вече желанието и това, че момчетата се сработват като отбор.”
 

В същото време босът на Евроинс Черно море се закани на шампиона Лукoйл Академик. „Трудно ми е да кажа дали ще надвием Лукoйл Академик в България, но този сезон поне една победа ще имаме над тях”, отсече Асен Христов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи