Росен Барчовски: Странно ми е, но не искам да гледам назад


Росен Барчовски: Странно ми е, но не искам да гледам назад
Росен Барчовски
21-11-2008 22:39 | Gong.bg

Старши треньорът на баскетболния Дунав 2007 Росен Барчовски признава, че още му е странно от смяната на клуба и обстановката.
„Странно ми е. Още не мога да се възприема. Като вървя по улиците или като обядвам, ме срещат хора и казват „Само ЦСКА” и някой път не се усещам. Ще трябва да се пренастроя. Опитвам се да не мисля какво е било назад и ще го направя”, заяви Барчовски за Гонг и добави:
„Много съм доволен от условията в Русе. Посрещнаха ме с много топло чувство. Работата е организирана много добре. Отборът е много мотивиран и това се вижда. Момчетата са много млади и има много да се работи. Приятно ми е, защото виждам, че има потенциал.”


Следващият мач на Дунав 2007 във втора дивизия е гостуване в Ботевград на Балкан, който пък е воден от друга известна личност Георги Младенов. Двубоят от 5-я кръг на А група е в неделя от 18 часа.
 

„Има какво да се види и във втора дивизия. Отборът на Балкан спокойно може да участва в Националната баскетболна лига. Нашият тим е от по-ниско ниво. Балкан са абсолютни фаворити, но ще се опитам да направим мач на добро ниво. Това, че аз и Георги Младенов сме в този ешелон не смятам, че е лошо”, коментира още Росен Барчовски.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи