Евроспорт 2 предпочита Динамо Москва вместо Лукойл Академик


Евроспорт 2 предпочита Динамо Москва вместо Лукойл Академик
Лукойл започва участието си в Еврокъп
23-11-2008 08:51

Мачът Лукойл Академик–Уникс Казан от първия кръг на Еврокъп бе предвиден за директно излъчване по телевизионния канал Евроспорт 2. В последния момент обаче срещата отпада и бе заменена с другия мач от група В на новосформирания турнир. Това е мачът в Рига между местния Баронс и Динамо Москва.
 
Първоначално от най-популярната европейска спортна ТВ станция имаха желание да излъчват домакинството на „студентите”, но впоследствие се насочват към други две срещи. Освен мачът между Баронс и Динамо Москва, който започва в 20.15 българско време, Евроспорт 2 ще излъчи срещата между Химки и Льо Авър от същия турнир два часа по-рано.
 
Евроспорт 2 е медиен партньор на Еврокъп или бившия УЛЕБ Къп още от миналия сезон. Телевизионният канал излъчи по-значимите срещи от предварителния етап на състезанието и почти всички мачове от финалния турнир в Торино. Тази година Евроспорт 2 отново ще зарадва привържениците на баскетбола с преки предавания на най-интересните срещи от състезанието.
 
Евроспорт 2 свали срещата на Лукойл Академик, но българските любители на баскетбола все пак ще се радват на живото предаване на БНТ 1, което започва точно в 17.55 часа идния вторник.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи