Тити Папазов: Не съм доволен


Тити Папазов: Не съм доволен
Левски (сн. Gong.bg)
23-11-2008 21:48 | Gong.bg

Много недоволен от играта на своя тим бе наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов след победата на „сините” над ЦСКА във вечното дерби тази вечер.
 
Двубоят ще се запомни и със слабата организация на домакините от ЦСКА. Оказа се, че освен част от запалянковците на „червените” в зала „Христо Ботев” по нареждане на президента на клуба Стерянопулос не са допуснати и момчетата от кадетския тим на Левски.
 
„Беше грозна картина. Не съм доволен. Като играеш слабо, трябва да тренираш повече, за да се развиваш. За това утре ще тренираме два пъти и в сряда два пъти, а във вторник може, ако преценя, че се справят добре да тренираме само веднъж и да ги наградя да гледат ЛукОйл Академик – Уникс Казан. Късмет е, че хората са гледали два футболни мача и може да им е омръзнало и да не са гледали този ужас. Това се дължи на лошо отношение и подценяване на съперника. Българинът е научен или да го глобяваш или да го скъсваш от тренировки. Средно положение няма. ЦСКА игра с по-голямо настроение от нас, а това е забранено. Те могат да ни се противопоставят само с желание. Имат един играч, който е сред най-добрите в първенството – Шакота, ама момчето е контузено и игра на куц крак. Нашите играчи не показаха това, което трябва”, каза Папазов за Гонг
Младият треньор на ЦСКА Ивайло Желев обясни загубата на своите със слаба защита.
„Трябваше да сме по-агресивни в защита. Цели не са ни поставяни, но не е тайна, че тренираме в по-малък състав и това си проличава на мачовете. Аз съм спокоен за себе си”, коментира Желев.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи