Марко Попович: Лукойл е опасен отбор, особено на свой терен


Марко Попович: Лукойл е опасен отбор, особено на свой терен
Марко Попович
24-11-2008 22:37 | Gong.bg

Американецът Марк Джексън, който преди време носеше екипа на гръцкия Олимпиакос под ръководството на Пини Гершон коментира:
„Чака ни интересен сблъсък. Очаквам го с нетърпение. Лукойл е добър тим с отлични стрелци. Турнирът се очертава доста добър. Казан е хубав град с чудесни хора. Не знам дали ще се върна в Щатите, просто се радвам на живота.”  
 
Хърватският национал в редиците на Уникс Казан Марко Попович се съгласи с мнението на старши треньора Петрович, че Динамо Москва е фаворит в групата, а Уникс, Лукойл и Баронс ще спорят за втората позиция.

„Мисля, че ни очаква труден двубой, защото това е първи мач в Еврокупата. Знаем, че се създава гореща атмосфера и залата ще е пълна. Очаквам добър мач и от двете страни. За ЛукОйл знаем, че имат един много добър опитен играч Тодор Стойков. Имат двама американци и още двама-трима български национали. Имат още висок център, мисля, че беше от Африка. Определено са солиден състав. Знам още, че от миналата година изгубиха Уили Дийн, който отиде на моето място в Жалгирис. Лукойл е опасен отбор, особено на свой терен, така че трябва да внимаваме. Съгласен съм, че Динамо са фаворит, защото те показват много силна игра в руското първенство, така че абсолютно са фаворити. Трябва да видим къде сме ние. Много ще е тежко да се преборим за второто място в групата”, каза Марко Попович пред Гонг.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи