Еврофутбол пак дава 10 000 лева за кош от центъра


Еврофутбол пак дава 10 000 лева за кош от центъра
Иван Вълчанов си тръгна с утешителна награда
08-12-2008 14:38

Българският букмейкър Еврофутбол за втори път този сезон дава уникалния шанс на феновете на баскетбола да увеличат бюджета си с 10 000 лева преди настъпващите Коледни празници в мач от Европейската купа. Компанията ще направи игра с публиката на двубоя между Лукойл Академик и Баронс/ЛМТ от Латвия. На входа всеки зрител ще получи безплатен талон, в който трябва да попълни прогноза за победител след втората четвърт със зададен хендикап 2.5 точки за гостите.
 
На почивката водещият на играта – Спенс, чрез жребий ще определи петима с верни предвиждания, които ще имат възможността да отбележат от два опита наказателен удар. Тези, които го направят, ще получат 500 лева и ще имат възможност да вкарат кош от центъра и при евентуален успех - да получат 10 000 лева. Ако повече от един зрител уцели коша от центъра, то премията се дели на техния брой.  Българският Лукойл Академик е фаворит в двубоя срещу Баронс/ЛМТ, след като Еврофутбол определи хендикап от 3,5 точки за гостите. Мачът е част от програми БАСКЕТБОЛ и СУПЕРШАНС на предстоящия тираж No 99 за вторник-четвъртък, 09-11.12.2008 г.
 
В СУПЕРШАНС майсторите на прогнози за баскетболни срещи могат да играят за краен изход - "1" – 1.55 "Х" – 13.00 "2" – 2.10, за изхода на сблъсъка и от първото полувреме с хендикап, за общия брой точки през първото полувреме и в мача, както и отделно за домакините и гостите и за общия брой точки – четен или нечетен.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи