Георги Божков иска Латаша Байърс в Стара Загора


Георги Божков иска Латаша Байърс в Стара Загора
Божков и Байърс вече работиха заедно
12-12-2008 10:22

Американката Латаша Байърс е една от опциите на старши треньора на Берое 07 Георги Божков за подсилване на състава след Нова година. Бившият национален слекционер, който пое отбора от Стара Загора преди по-малко от месец е отправил предложение към бившата баскетболистка на ЦСКА, която за последно игра за полския Дуда Лешно. В полезрението на Божков е и друга висока американска състезателка, а той ще трябва да прецени коя от двете набелязани състезателки да бъде привлечена.
 
Байърс, която пристигна в ЦСКА по средата на сезон 2006/07, бе с основна заслуга за спечелване на трите купи от „червените ангели”. Както е известно, те триумфираха в Адриатическата лига, шампионата на България и купата на страната. За съжаление на българските фенове отборът на ЦСКА се разпадна, а Божков остана доволен от престоя на американката в тима и сега отново има вариант тя да бъде в състава му.
 
„Играем за победа срещу Монтана утре”, каза Божков за BulgarianBasket.com. „Все още нямаме победа срещу тим между първите шест в групата и въпреки контузиите на четири основни състезателки се надявам да играем добре и да гоним победата. Относно привличането на новите състезателки, все още ръководството на клуба преценяваме коя от набелязаните състезателки да привлечем. Латаша е една от тях.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи