Мария Байчева стана „Мис Сливен”


Мария Байчева стана „Мис Сливен”
Мария Байчева
18-12-2008 21:27

Крилото на Тони 7 Мария Байчева разби конкуренцията и стана "Mис Сливен" за 2009 година. 18-годишната баскетболистка участва в последното издание на конкурса в града преди няколко дни, което се проведе в дискотеката на комплекс "Империа". За 7-ма поредна година това е най-грандиозното шоу за региона, а Байчева плени с екзотичното си излъчване и чар около 1200 зрители, както и 12-членното жури.
 
С амбиции да вземат титлата във финалния тур 11-те претендентки се показаха в сексапилни бански костюми в първи тур, във втория тур бяха с ослепителни официални тоалети, а в третия артистичен тур, представиха различни танци. Байчева обаче се появи на сцената по баскетболен екип заедно с две от съотборничките си – Виктория Стойчева и Радостина Рашева и демонстрираха страхотни умения с топката, което взриви публиката.
 
Между различните дефилета зрителите забавляваше с невероятните си танци балет "Империа". Организатор на конкурса бе Лилия Стоянова, сестра на футболиста на Сливен и племенник на Йордан Лечков - Иван Стоянов.
 

Подгласнички станаха Виктория Иванова и очарователната Възкресия Хлавачева. Мария получи короната си от досегашната „Мис Сливен” Доника Русева.


ГАЛЕРИЯ ОТ КОНКУРСА "МИС СЛИВЕН"

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи