Тити Папазов: Чака ни тежък мач, но и за домакините е така


Тити Папазов: Чака ни тежък мач, но и за домакините е така
Левски гостува на Черно море във Варна
19-12-2008 17:10 | Gong.bg

Старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов заяви за Гонг, че очаква тежък сблъсък с Черно море утре във Варна.

„Няма нищо по-хубаво от това залата да е пълна. Това е смисълът на едно спортно състезание. Естествено, че плюсът е за отбора домакин, но при всички случай е по-добре да играеш пред пълна зала, отколкото пред празна. Това помага емоционално и на двата тима, естествено, че повече на домакините. Знам, че ни чака мач, но и за съперника няма да е лесно. Смятам, че никой не може да направи една реална прогноза днес преди мача кой ще бъде победител, защото би била повече в следствие на пристрастия, отколкото на реалност. Това как играе съперникът не ме притеснява толкова много, важно е в този мач, който от двата отбора успее по-бързо да се адаптира към ситуацията и да не бъде скован от отговорността на двубоя”, каза Тити преди двубоя утре от 17.00 часа и добави:

„Маркъс вече е добре. Факт е, че нямаше сили на мача със Самоков, но това е част от спорта, което е неконтролируемо. Играем много важен мач, но той няма да промени коренно събитията в класирането. Победата е много ценна, но да смятаме сега точно преди Нова година, че това е мачът на живота ни е просто голяма грешка. Това, че съперникът прекалено фаворизира този мач е плюс за нас.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи