Латаша Байърс пристига в четвъртък


Латаша Байърс пристига в четвъртък
Божков и Байърс отново ще са заедно
05-01-2009 16:50

Стана окончателно ясно, че американката Латаша Байърс ще подсили със сигурност женския отбор на Берое 07. Тя пристига на 8-и януари на обяд и ще се присъедини към подготовката на тима от Стара Загора.
 
Байърс бе в списъка на старши треньора на Берое 07 Георги Божков за подсилване на състава след Нова година. Бившият национален слекционер, който пое отбора от Стара Загора по време на сезона при жените бе отправил предложение към бившата баскетболистка на ЦСКА и тя е склонила да го приеме.
 
Байърс, която пристигна в ЦСКА по средата на сезон 2006/07, бе с основна заслуга за спечелване на трите купи от „червените ангели”. Както е известно, те триумфираха в Адриатическата лига, шампионата на България и купата на страната.
 
В същото време се разбра, че Кремена Христова е освободена от тима на Берое 07 и няма да се състезава до края на сезона от името на старозагорския клуб.
 
Първенството при дамите за Берое 07 се подновява на 31-и януари, когато те имат гостуване на Миньор в Перник в битка за влизане в четворката.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи