Димитър Ангелов: Надявам се на добър мач в Казан


Димитър Ангелов: Надявам се на добър мач в Казан
Димитър Ангелов
06-01-2009 08:15 | Gong.bg

Националът Димитър Ангелов се надява на добър мач за своя тим срещу Уникс в Казан днес, въпреки че пропуска гостуването на „студентите” заради травма в глезена. „Това е старата травма, която получих още на първия мач с Уникс Казан. Сега използвахме празниците, за да се възстановя напълно. Тренирах със съотборниците си, но на облекчен режим. Нещата вървят добре и се надявам за мача със Спартак Плевен да мога да играя”, заяви баскетболистът пред Гонг.
 
Отборът на Лукoйл Академик е последен във временното класиране на своята група в турнира Еврокъп с една победа от 4 мача. Начело без поражение до момента е именно утрешният съперник на шампионите Уникс, който победи на два пъти смятания за основен фаворит за лидер в групата Динамо. Втори са московчани с две победи и две загуби, а Баронс е с актив 1-3 като „студентите”.
 
„За нас е някаква утопия да продължим напред. Уникс Казан и Динамо Москва са два много силни отбора, трябва да бием и то с голяма разлика, но все пак нищо не се знае. Надявам се на добър мач в Казан, ако победим това ще е още по-добре. Все пак и пътуването ще е доста тежко. Надявам се това да не се отрази на отбора”, коментира Митко Ангелов, който сподели, че на Нова година е изтеглил от баницата здравето. „Това е най-важно и на това се надявам”, отсече националът.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи