Балкан играе контрола с Левски в четвъртък


Балкан играе контрола с Левски в четвъртък
Левски гостува в Ботевград за контрола
06-01-2009 16:43 | Botevgrad.com

След почивката, която бе дадена на играчите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за Нова година, те отново започнаха подготовка. Първата им тренировка за 2009 г. бе следобяд на 3 януари, информира електронното издание Botevgrad.com.
 
До началото на турнира за Купата на България Балкан ще изиграе няколко контроли. Първата от тях ще бъде но 8 януари, четвъртък от 18 ч. в зала "Балкан" с втория в НБЛ - Левски. За датата и часа се договориха двамата треньори - Георги Младенов на Балкан и Константин Папазов на "сините". 
 
Отборът на Левски също започна подготовка. По-голяма почивка  - до 8 януари, е дадена на единия американец - Маркъс Хол, който е в родината си. Това означава, че той няма да вземе участие в контролата с Балкан, а може да пропусне и първия мач от новата година в НБЛ на 10 януари срещу Сливен.
 
“Мисля, че ще се получи един хубав баскетболен празник. Смятам, че за всеки един от отборите в НБЛ е чест да играе с Балкан. Зрителите в този град го заслужават. Със сигурност срещата ще бъде и награда за Дуейн Мортън, който преди да дойде в Левски игра силно за ботевградския клуб,” каза треньора на Левски Тити Папазов.
 
"Сините" бяха напуснати от центъра Николай Върбанов, който от вчера е играч на Лукойл Академик.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи