Даниел Димитров: Гледал съм Шелдън, направи ми добро впечатление


Даниел Димитров: Гледал съм Шелдън, направи ми добро впечатление
Брайс Шелдън
08-01-2009 08:38 | Позвънете новини

Наставникът на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море Даниел Димитров заяви, че е запознат с качествата на най-новото попълнение на отбора Брайс Шелдън. Както е известно, американецът подписа договор до края на сезона с опция за още една година.
"Гледал съм няколко мача на Брайс Шелдън през миналата година. Направи ми добро впечатление. Все пак и в ръководството на Черно море има големи специалисти и мога да им се доверя напълно", каза за варненското издание "Позвънете Новини" Даниел Димитров.


Наставникът разкри, че не може да си обясни слабата форма, в която се намира Желко Бойович. Сърбинът се слави с отличната си игра от далечно разтояние, но в последно време не може да настрои мерника си. "Нямам обяснение за спада на играта му. От няколко дни семейството му е във Варна и дано това да помогне. Той е ключов играч за нас", отсече младият специалист.


Димитров добави, че очаква изключително труден мач с Рилски спортист в Самоков в петък. "Рилецо е сериозен отбор. Мисля, че няма да ни е никак лесно. Надявам се момчетата да са напълно готови за този двубой", завърши треньорът.


Баскетболистите на Черно море тръгват за Самоков днес. В 18.30 ч. варненци ще проведат една тренировка в зала "Арена Самоков", а в петък от 10.30 ч. още една.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи