Липса на газ отмени дербито в Плевен


Липса на газ отмени дербито в Плевен
Отложиха дербито в Плевен (spartak-basket.com)
08-01-2009 11:22

Във връзка с получено писмо от БК Спартак Плевен от Булгаргаз ЕАД за спиране на отоплението в зала Балканстрой за неопределен период от време, срещата в събота между отборите на Спартак Плевен и Лукойл Академик се отменя.
 
Очакваният с голям интерес двубой няма да се състои, а от лигата все още не е насрочена нова дата за нейното изиграване. „Студентите” отпаднаха от турнира Еврокъп и сега им остава само един мач за престиж идния вторник с Динамо Москва. Така те ще може да се концентрират изцяло върху мача си с руснаците, който е без значение за крайното класиране в групата. За втори път от началото на участието си в УЛЕБ Къп и сега в Еврокъп българския шампион прекратява участието си в турнира след първата фаза. Предишният път това се случи по времето на македонския наставник Марин Докузовски.
 
След срещата с Динамо Москва във вторник, Лукойл Академик ще може да се съсредоточат върху мачовете на местно ниво, където конкуренцията не е особено голяма. В типичния си стил те направиха някои сериозни размествания в състава си, но и след тях селекцията им остава най-сериозната по ниските български стандарти.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи