Динамо Москва идва в понеделник, Правец може да приеме мача


Динамо Москва идва в понеделник, Правец може да приеме мача
Лукойл и Динамо може да играят в Правец
09-01-2009 16:52 | Gong.bg

Последният съперник на Лукoйл Академик този сезон в турнира Еврокъп Динамо Москва пристига в България с чартърен полет. Очаква се баскетболистите водени от треньора Дейвид Блат да кацнат в София около 19.00 часа в понеделник и два часа по-късно да тренират в зала „Универсиада”.
 
За разлика от предишното си гостуване у нас, този път руснаците не водят голяма делегация. Динамо е втори във временното класиране в групата, но нито московчани, нито лидерите от Уникс Казан могат да бъдат изместени от местата, които дават право за продължаване в следващия кръг на надпреварата.
 
Ръководството на „студентите” пък е информирало УЛЕБ за проблема с газа и трудностите при отоплението на зала „Универсиада”, която трябва да приеме двубоя следващия вторник. Шампионите имат разрешение, ако се наложи и не бъде намерен изход от ситуацията, мачът да бъде преместен в Правец, казва Гонг.
 

УЛЕБ има изисквания за минималната температура в съоръжението по време на срещите, а столичната зала се отоплява единствено с парно. Спортният комплекс в Правец пък вече е бил домакин на двубой от купа УЛЕБ преди години, когато Лукойл Академик победи немския Алба Берлин.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи