Александър Тодоров: 40 минути не спряхме


Александър Тодоров: 40 минути не спряхме
Александър Тодоров
09-01-2009 20:46

Старши треньорът на Рилски спортист Александър Тодоров бе изключително доволен от успеха на своя тим в първия мач от новата 2009 година. По-рано днес Рилски спортист победи с 98-67 Евроинс Черно море и ги измести от четвъртото място във временното класиране на шампионата в Националната Баскетболна Лига.
„Искам да благодаря на всички момчета за положените усилия и за играта им днес. Изиграхме един фантастичен мач, заслужено победихме и надиграхме съперника на терена. Бяхме направили много добър анализ на предни мач с Черно море във Варна, когато паднахме с 18 точки, извлякохме поука от допуснатите грешки в тоя мач, направихме всичко възможно да не ги повтаряме и мисля, че момчетата се справиха с това. Целта ни бе да бием с над 18 точки, за да имаме по-добър резултат в мачовете помежду ни, а и да не сме притиснати да бием на всяка цена в Ямбол след седмица. 40 минути не спряхме,” каза Тодоров и добави:
„Поздравявам всички за прекрасната игра, наистина съм доволен от показанато като тим. Искам да подчертая обаче и много доброто включване на Сашо Груев, който се завърна в игра след 2 месеца пауза. Той пропусна 11 срещи и въпреки, че ние спечелихме 8 от тях, той ни липсваше във всеки един от тях. За мен той е един от двамата най-добри плеймейкъри в първенството заедно със Асен Великов от Левски.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи