Юношите на Овергаз продължават без загуба в регион "Витоша"


Юношите на Овергаз продължават без загуба в регион "Витоша"
Александър Христов
09-01-2009 21:17 | Overgasbasket.com

Юношеският тим на Овергаз старира с победа новата 2009 година, съобщава официалния сайт на клуба Overgasbasket.com. Отборът на Янко Янчев, който играе и в мъжката А група победи в много интересен мач НСА в тяхната зала с 86-73 и единствени продължават без загуба в междуобластното първенство на регион „Витоша”.
 
За успеха над НСА Янчев изрази удовлетворение от играта на Михаил Танев, Венцислав Петков, както и на по-малкия Александър Христов. В защита освен последния, добри изяви имаше и рожденника Теодор Янчев.
 
Предстоят да се изиграят последните две срещи в междуобластното първенство в този регион срещу отборите на ЦСКА и Славия на 17 и съответно 18 януари. Преди това обаче Овергаз ще гостува за две контроли с мъжкия отбор на Ямбол в зала „Диана” на 13 и 14 януари. Освен тях съперник ще бъде и юношеския тим на Ямбол, но в тази среща Янчев предвижда да използва предимно състезатели от кадетския отбор.
 

Първенството на мъжката А група се подновява чак на 15 февруари, но Овергаз има да изиграе един отложен мач от деветия кръг на 25 януари срещу Берое Стара Загора.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи