Тити Папазов: Отборът ще е една идея по-силен или две идеи по-слаб


Тити Папазов: Отборът ще е една идея по-силен или две идеи по-слаб
Тити Папазов е убеден в бъдещето на Левски
10-01-2009 23:28 | Gong.bg

След двубоя на Левски със Сливен наставникът Тити Папазов коментира, че яснота около финансовите проблеми на „сините” ще има до 25-ти януари, когато отваря и трансферният прозорец в родното първенство.
 
„Убеден съм, че отбор на Левски ще има, даже може да е по-силен. Отборът ще е една идея по-силен или две идеи по-слаб. Ние коментираме темата, но няма хора, които да мрънкат. Момчетата вярват много на спонсора. На 25-ти мога да говоря на тази тема. В цял свят има проблеми. Играчите вярват на собственика, който за 4 години не ги е излъгал един лев”, заяви Тити за Гонг и добави:

„Утре тренираме два пъти и затова така подходихме. Аз за разлика от някои други колеги, като дойде отбора на Сливен, не искам един отбор, в който се вижда, че се работи, но е с по-малък потенциал, да ги убиваш. Малките имат турнир от понеделник и беше хубаво да поиграят, а Златин беше болен и затова го оставих. Другите видяхте, че на полувреме ги освободих, за да не стане някоя беля. Другата седмица играем с Лукойл и подготовката ни е насочена за този мач.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи