Руснаците чакат "зелена светлина" от летище София


Руснаците чакат "зелена светлина" от летище София
Нахбар все още не е тръгнал към София
12-01-2009 17:21

Руският Динамо чака подобрение на времето в София и „зелена светлина”, за да може да тръгне от Москва. Това съобщава официалния сайт на тима, като визира мъглата на софийското летище като проблем да тръгне от руската столица.
 

Преди това от лагера на българския шампион обявиха, че причина за това Динамо да не тръгне е в лошото време в Москва, а не в София. Без значение в София или Москва, проблемите на руския гранд са във времето и те не все още не може да излетят в посока към българската столица.
 
Самолетът е трябвало да излети в 15.00 часа местно време след като Динамо са провели сутрешната си тренировка и са обядвали. В състава им освен треньорския щаб са 12 състезатели - Домани, Моня, Биков, Лавринович, Явтокас, Парго, Прайс, Василиев, Нахбар, Хансен, Королев и Хвостов. Те трябваше да пристигнат у нас с чартърен полет около 18.00 часа, но заради влошените метеорологични условия делегацията на Динамо ще се забави с идването в София. Поради това вечерната им тренировка бе отменена, а е възможно пристигането им у нас да стане късно през нощта.
 

Мачът е без значение за Динамо Москва, тъй като те вече се класираха за Топ 16 в турнира на Еврокъп. За разлика от тях българския шампион Лукойл Академик е аут и срещата им с руския гранд ще бъде последна европейска изява за този сезон.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи