Веско Веселинов: Няма от какво да се плашим


Веско Веселинов: Няма от какво да се плашим
Веско Веселинов
12-01-2009 21:27 | Gong.bg

Националът Веско Веселинов си пожела с подкрепата на феновете Лукойл Академик да покаже добра игра и да победи руснаците в последния си мач от евротурнирите този сезон.

„В отбора има настроение и се надявам да играем така утре срещу Динамо. Време е да победим един мач в къщи и мисля, че трябва да го направим сега. Последен мач е и трябва да се насладим на играта, да играем отборно и да победим. Всичко е наред вече със сработката, можеше и по-рано да стане, но никога не се знае. Има химия между играчите и се разбираме добре. Не играхме толкова зле в Москва и ако дойдат повече хора в залата да ни подкрепят, а ние играем с настроение, няма от какво да се плашим”, заяви Веселинов за Гонг.

„Играем срещу един от най-добрите отбори в Еврокъп и това е стимул за нас, а и за публиката. На Тенчо Банев му предстои операция от херния. Митко Ангелов го боли глезена от мача с Казан и не е на 100% възстановен. Ристе Стефанов сега на тренировката стъпи на криво, но да се надяваме, че до утре ще бъде възстановен”, коментира след тренировката наставникът Любо Минчев.

Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи