Веско Веселинов: Няма от какво да се плашим


Веско Веселинов: Няма от какво да се плашим
Веско Веселинов
12-01-2009 21:27 | Gong.bg

Националът Веско Веселинов си пожела с подкрепата на феновете Лукойл Академик да покаже добра игра и да победи руснаците в последния си мач от евротурнирите този сезон.

„В отбора има настроение и се надявам да играем така утре срещу Динамо. Време е да победим един мач в къщи и мисля, че трябва да го направим сега. Последен мач е и трябва да се насладим на играта, да играем отборно и да победим. Всичко е наред вече със сработката, можеше и по-рано да стане, но никога не се знае. Има химия между играчите и се разбираме добре. Не играхме толкова зле в Москва и ако дойдат повече хора в залата да ни подкрепят, а ние играем с настроение, няма от какво да се плашим”, заяви Веселинов за Гонг.

„Играем срещу един от най-добрите отбори в Еврокъп и това е стимул за нас, а и за публиката. На Тенчо Банев му предстои операция от херния. Митко Ангелов го боли глезена от мача с Казан и не е на 100% възстановен. Ристе Стефанов сега на тренировката стъпи на криво, но да се надяваме, че до утре ще бъде възстановен”, коментира след тренировката наставникът Любо Минчев.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи