Тити Папазов: Абсолютно заслужена победа на домакините


Тити Папазов: Абсолютно заслужена победа на домакините
Тити Папазов
18-01-2009 10:08 | Gong.bg

Разочарование от демонстрираното от играчите на „сините” тази вечер изрази наставникът на Левски Тити Папазов след поражението от Лукойл Академик.
„Смятам, че играхме много слабо. Това е различно от финансовите проблеми, които имаме. Ясно е, че Лукойл е по-добрият отбор и втори път чудото няма да стане лесно. За да се случи ние трябва да надминем себе си. Те бяха много мобилизирани. Абсолютно оправдано. Играха много освободено. За мен ключът в мача беше вторият фал на Торо. Ние може би пак щяхме да загубим, но изпуснахме контрола върху мача. С изключение на Торо, всички други играха много слабо. Веско Веселинов имаше ден. По принцип аз го харесвам като играч, той е много добър, но надмина себе си днес. Иначе му желая да може да играе така винаги. Имаха добър процент при стрелбата от далече. Първото полувреме разликата беше 5 тройки. Много слаби бяха Станислав Славейков и Златин Георгиев, без присъствие в мача. И от там нататък Маркъс като не играе на ниво, ето това е реалната разлика”, каза старши треньорът на Левски Тити Папазов, чийто тим записа най-голямата си загуба от началото на шампионата.
„Абсолютно заслужена победа на домакините, които от първата до последната минута бяха озверели да ни бият и с основание, аз не мога да се сърдя, че съперникът е толкова мотивиран. Да сме живи и здрави, ако всичко е наред, на Купата ще гледаме друг мач, убеден съм. Явно, че от психологическа гледна точка проблемът е на лице и може би това е причината играчите да са обезверени. Силно се надявам и вярвам, че ще успеем да оцелеем. Лукойл е добър отбор и победата им, и нашата загуба е реална, но не искам да става по този начин”, заяви още Тити за Гонг.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи