Александър Тодоров: Искам да вървим крачка по крачка


Александър Тодоров: Искам да вървим крачка по крачка
Александър Тодоров
18-01-2009 18:11 | Gong.bg

Старши треньорът на баскетболния Рилски спортист Александър Тодоров коментира поражението на неговия тим снощи от Ямбол с 84-85 точки в 13-я кръг на Националната лига. Тимът от Самоков е 5-ти във временното класиране със 7 победи до момента.  
 
„За мен загубата е изненада, защото реално ние сме по-качествен отбор. Ямбол обаче е труден съперник като домакин. Нашият най-добър играч Травис Питърсън напусна за 5 лични нарушения още в 15-тата минута и обикновено имаме проблем, когато той не е в игра. Можехме и да бием, но това е баскетболът”, заяви младият македонски специалист за Гонг.  
 
„Като треньор винаги мисля, че моят отбор може да играе по-добре. Разполагам със страхотна група момчета. В началото отборът беше нов, но сега вече се разбираме много добре. Можем да покажем още по-добри игри. Основната цел е да направим по-добър резултат от миналата година. Много хора ми казваха, че е невъзможно да стигнем по-високо от 6-то място, а в Балканската лига да вземем най-много 1-2 победи. До сега постигнахме повече от това, което хората очакваха от нас. Искам да вървим крачка по крачка. Миналата година нямах много възможност да следя българското първенство, но сега лигата е доста качествена. Има няколко финансово силни отбори, каквито няма в Македония. Много съм доволен от условията на работа тук. Единственият проблем е, че няма достатъчно зрители на мачовете”, сподели още Александър Тодоров.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи