Невен Спахия решава бъдещето на Божидар Аврамов


Невен Спахия решава бъдещето на Божидар Аврамов
Божидар Аврамов (сн. ACB.com)
21-01-2009 13:30

След като бе освободен от Гандия Баскет, младият български талант Божидар Аврамов се завърна в Памеса Валенсия и поднови тренировки с отбора. Старши треньорът на тима - хърватина Невен Спахия обаче заяви пред испанските медии, че има нужда от малко време да прецени какво ще бъде бъдещето на българина. Аврамов бе привлечен в Памеса Валенсия преди Спахия да дойде начело на първия отбор.
„Искам да го видя малко повече, защото той не е играл много минути в Гандия. Сега ще тренира с първия отбор и ще преценим дали ще го дадем на друг отбор и какво ще бъде неговото бъдеще,” каза Спахия.
 

Аврамов, който игра силно за националния тим в похода му към Евробаскет 2009 от началото на тази година бе преотстъпен на Гандия Баскет. Този тим обаче заема в момента последното място във втора испанска дивизия – LEB Oro. В 11 мача за Гандия Аврамов има средно по 5.5 точки и 1.4 асистенции за почти 17 минути във всеки един от тях.
 
Излезе информация, че Евроинс Черно море биха искали да си върнат таланта в клуба, но той категорично отрече тази възможност.
 

Тази вечер Памеса Валенсия излиза срещу Фуенлабрада в пореден кръг от АСВ, а Божидар Аврамов не е включен в групата за мача.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи