Днес и утре продължава Младежката лига за девойки


Днес и утре продължава Младежката лига за девойки
Девойките на Рилски спортист безупречни досега
24-01-2009 09:42

Днес и утре в залата на Националната Спортна Академия ще стартира втория етап от Младежката лига за девойки. До този момент всичките шест отбори изиграха по един мач всеки срещу всеки в два турнира в края на миналата година. Остават да се изиграят нови два турнира, в София и Русе преди да се оформи финалната четворка в този шампионат.
 

Девойките на Рилски спортист, които са шампиони на България от миналогодишното първенство нямат допусната загуба и побеждават безапелационно всичките си съперници досега. Днес от 14.00 часа те откриват турнира срещу аутсайдера Академик Пловдив, които са последни и без победа досега. Този отбор на Рилски спортист не познава вкуса на загубата от 4 юни 2007 година или малко повече от година и половина. След като по-голяма част от момичетата са и основата на женския тим в клуба, едва ли ще допуснат някакви изненади и през този сезон.
 

Два часа по-късно девойките на Славия ще търсят реванш за загубата в първия турнир от Черно море Одесос, когато те паднаха с 54-60. И двата отбора по всяка вероятност ще попаднат във финалната четворка, но ще се стремят към победата на всяка цена, за да избягат от полуфинален сблъсък с Рилецо.
 

Последни в днешната програма излизат един срещу друг тимовете на НСА и Дунав като големия фаворит в този мач са домакините от София. Отброите са на двата полюса, НСА имат само една загуба, докато русенки едва един успех от 5 изиграни срещи.


ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ДЕВОЙКИ)
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ДЕВОЙКИ)

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ДЕВОЙКИ)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ДЕВОЙКИ)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи