Фен клуба на ЦСКА застана зад исканията на българите


Фен клуба на ЦСКА застана зад исканията на българите
Фен-клуба застана зад българите
30-01-2009 18:48

След срещата на всички българи (треньори и състезатели) в баскетболния ЦСКА с фен-клуба, начело с Димитър Ангелов-Дучето и ръководството в лицето на президента Георгиос Стерянопулос и Бранислав Прелевич страните не се разбраха по исканията на бойкотиращата страна. Пет часа продължиха преговорите, а в крайна сметка господата Стерянопулос и Прелевич са си тръгнали, „обидени” от отношението на българите и представителите на фен клуба.
 

Основното искане на играчи и треньори, зад което са застанали и феновете е да има нов спортен директор – българин. Никой няма доверие към Прелевич и към това, което той поднася на президента на клуба като информация.

Стерянопулос през цялото време е защитавал Прелевич и твърдял колко голямо име в баскетболните среди в Гърция е той. За съжаление от своето идване досега сърбинът показва колко слаб мениджър и директор е всъщност. 
 

В момента по време на тренировката в залата на стадион „Българска армия” присъстват само българите, а от нея отсъстват всички чужденци, както и Стерянопулос и Прелевич. За съжаление осветлението в залата не работи като има съмнения, че това е от неплатени сметки.
 

В залата са и всички представители на фен-клуба, които присъстваха на днешната маратонска среща на стадион „Българска армия”.
 

Българите благодариха специално за отношението и подкрепата на фен-клуба към желанията на баскетболисти и треньори. Те ще продължат да настояват за всички свои искания и се надяват всичките проблеми да се разрешат благоприятно за името и марката „ЦСКА”.

 

Утре в 18.00 часа всички българи ще присъстват на работното си място в залата на стадион "Българска армия".


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи