След два дни гонят ЦСКА от залата на Армията


След два дни гонят ЦСКА от залата на Армията
30-01-2009 19:56

Инвестиция от 80 хиляди лева в залата на стадион „Българска армия” до 1 февруари 2009 година е условието, което задържа баскетболния ЦСКА да тренира все още там. Такова споразумение е постигнато между гръцкия президент на клуба Георгиос Стерянопулос и ДАМС. Днес на срещата с фен-клуба и българите в тима гръкът е обяснил, че досега е вложил 60 000 лева в ремонт на залата. Когато обаче са му били поискани да покаже в какво е направената инвестиция, Стерянопулос е отбягнал въпроса, че не носи никакви документи със себе си. Състоянието на залата е плачевно, ринговете са счупени, съблекалните и тоалетните не функционират, а самите състезатели и треньори са чистили паркета, тъй като няма чистачка.

 

Състезателят от клуба Крум Дойчинов дори заяви, че има медицинско свидетелство за развита астма вследствие лошите и мизерни условия в залата.
 

След два дни, ако не представи нужните документи в ДАМС Стерянопулос ще трябва да напусне залата. Българите се надяват все пак детско-юношеската школа да остане и да тренира, макар и в не много добрите условия в съоръжението. Все пак подрастващите в клуба са над 80 деца от 6 отбора, които е възможно да останат без помещение за провеждане на нормален тренировъчен процес.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи