Ивайло Желев: Не съм уволнен, всичките им лъжи са в тяхна вреда


Ивайло Желев: Не съм уволнен, всичките им лъжи са в тяхна вреда
Ивайло Желев (сн. Gong.bg)
04-02-2009 11:51

Открихме Ивайло Желев за коментар по случая с големите проблеми, възникнали в ЦСКА и тяхното развитие, както и относно публикациите в клубния им сайт:
 

„Нямам заповед за уволнение. Снощи куриери ми връчиха писмо, в което г-н Стерянопулос ме кани в офиса да дам обяснение по повдигнатите от нас въпроси. Как така те изтъкват, че съм уволнен на 2 февруари, а на 4 февруари ме викат да давам обяснение по проблемите на отбора. Нямам документ, с който да ме уведомяват, че съм уволнен. Нещо повече, днес внесох в Националната лига искане договора ми да бъде прекратен, тъй като не се изпълняват точки от него. Освен това имаме и внесени документи в лигата от Националната Агенция по Приходите (НАП), че договорите ни не са представени там и не са обявени. До утре е крайния срок за картотекриане на нови състезатели и се надявам от лигата и федерацията да реагират бързо, за да може българите в клуба да имат все пак някакво време.
 

Информацията, публикувана на техния сайт не отговаря на истината. Аз не съм спирал и не съм гонил никого от залата на стадион „Българска Армия”. Това може да го потвърдят всичките 80 деца от школата и техните родители. Може да ги заведа на момента във федерацията и лигата, ако трябва.
 

Адвокат Петър Величков вече се занимава с нашия случай и оттук нататък всичките лъжи от тяхна страна няма да са в тяхна полза. Писмото, което получих снощи по куриер бе представено в инспекцията по труда и там специалисти сами казват, че те в момента тръгват на война срещу себе си.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи