Левски не удължи договора на Петрослав Зафиров


Левски не удължи договора на Петрослав Зафиров
Петрослав Зафиров с Тити Папазов
04-02-2009 15:44 | Levskibasket.com

Отборът на Левски не продължи договора си с Петрослав Зафиров, който бе привлечен в клуба в началото на този сезон. 26-годишното крило имаше контракт до края на януари с опция за евентуалното му удължаване до края на сезона, информира клубния сайт на "сините" Levskibasket.com.
 

Зафиров изигра 15 официални срещи за Левски до този момент през годината. В 10 от тях в Националната баскетболна лига Зафиров вкара по 3.0 точки и грабна по 2.5 борби за 10.7 минути средно игра. В Балканската лига той взе участие в 5 от срещите.

 

След като учи в два колежа в Щатите - Тенеси Стейт и Маунтин Стейт, Зафиров се завърна в България и подписа професионален контракт с Лукойл Академик. С тях той стана шампион и носител на купата на страната за миналия сезон. Той стартира подготовката си там и през настоящия сезон, но точно преди да започне премина в редиците на Левски за срок до края на януари.

 

Ръководството на клуба иска да благодари на играча за вложеното старание в тренировъчния процес и изиграните срещи и му пожелава успех в по-нататъшната кариера на професионален състезател.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи