Петрослав Зафиров се мести в Сливен


Петрослав Зафиров се мести в Сливен
Зафиров мина и през Лукойл Академик
05-02-2009 05:23

Броени часове, след като от Левски, съобщиха че няма да продължат договора на Петрослав Зафиров, тежкото крило подписа договор със Сливен.

 

Припомняме, че Зафиров изигра 15 официални срещи за Левски до този момент през годината, като в 10-те в Националната баскетболна лига вкара средно по 3.0 точки и грабна по 2.5 борби за 10.7 минути игра, а останалите му 5 участия бяха в Балканската лига, с малко по-слаби показатели. Зафиров е бивш играч и на шампиона Лукойл Академик, с който подписа професионален контракт при завръщането си в България, след като учи в два колежа в Щатите - Тенеси Стейт и Маунтин Стейт. С Лукойл той стана шампион и носител на купата на страната за миналия сезон, а в началото на настоящия премина в редиците на Левски за срок до края на януари.

 
Сега Петрослав Зафиров ще подсили отборът на Сливен, в който имаха нужда точно от играч на неговия пост, след напускането на гърка Янис Отонцидис. Тимът от едноименния град е на дъното на класирането в Националната баскетболна лига, все още без победа (0-14).


СПИСЪК НА ПО-ВАЖНИТЕ ТРАНСФЕРИ ЗА БЪЛГАРИЯ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи