ЦСКА картотекира шест нови състезатели, мач във Видин ще има


ЦСКА картотекира шест нови състезатели, мач във Видин ще има
05-02-2009 14:47

Отборът на ЦСКА картотекира шест нови състезатели в Националната Баскетболна Лига и така отборът продължава своето участие в НБЛ и турнира за купата на страната.
 

Днес до края на работния ден е крайния срок за трансфери и картотекиране на нови състезатели в мъжката част, а от ЦСКА успяха да картотекират никому неизвестните в баскетболните ни среди следни шест имена:

Цветомир Цолов
Стоян Петрелийски
Костадин Тодоров
Ивелин Иванов
Димитър Георгиев
Данаил Милев
 

Все още не е ясно дали тези шестима играчи могат да боравят добре с баскетболната топка, но както се изрази висшепоставено лице от баскет-централата най-малкото един от тях трябва да може да тупка. Известно е правилото, че по време на мач в НБЛ или турнира за купата на България трябва да има минимум по един състезател на терена, който може да играе за българския национален отбор. Освен това в списъка за всяка среща трябва да има минимум 6 българи, а в противен случай следват глоби за тима.
За всеки един играч под определения минимум от шест се плащат по 3000 лева.
 

Утре във Видин ЦСКА се изправя срещу Видабаскет в мач номер 1 от четвъртфиналите на турнира за купата на България. Засега всички въпросителни около това дали мач ще има отпадат, тъй като вече „червените” са запълнили липсващите бройки български състезатели.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи