Михаил Капитанов се връща във Видин, излиза срещу ЦСКА


Михаил Капитанов се връща във Видин, излиза срещу ЦСКА
Михаил Капитанов се завърна във Видин
05-02-2009 18:02 | Vidabasket.com

Михаил Капитанов се завръща в България и ще играе за Видабаскет до края на сезона, казва клубния сайт Vidabasket.com. За последно той се подвизава в италианския Изерния в серия С-2, но решава да продължи кариерата си в нашата мъжка А група. Всички нужни документи бяха представени днес в БФБ и той бе картотекиран за отбора от град Видин.

През миналия сезон 30-годишният Капитанов изигра 23 срещи за Спартак МВР и бе един от най-добрите състезатели в този клуб със своите 15.9 точки и 8.0 асистенции средно на мач. Той попадна в стартовата петица на отбора в 21 от срещите, като престоя средно по 37.1 на терена.

След като се представи отлично в миналия сезон, Капитанов участва в един баскетболен камп в италианския град Сан Бенедето и бива харесан от мениджърите на Изерния.
 
Отборът на Видабаскет има 5 победи и 4 загуби след първия дял от шампионата на А група. Те започват утре от 18.00 часа своето участие в турнира за купата на България, а съперник ще им бъде отбора на ЦСКА. Капитанов се очаква да дебютира с екипа на Видабаскет още в утрешната среща.

СПИСЪК НА ПО-ВАЖНИТЕ ТРАНСФЕРИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи