Левски замина за Скопие, изправя се срещу Работнички


Левски замина за Скопие, изправя се срещу Работнички
Левски отива за реванш в Скопие (сн: Gong.bg)
10-02-2009 16:23

Отборът на Левски замина за Скопие, където утре вечер в 20.00 часа българско време ще се изправи срещу македонския Фершпед Работнички в предпоследен кръг от дебютния сезон на Еврохолд Балканската лига.
 

„Сините” са в пълен състав като в групата за Македония са включени и новите попълнения – Арнас Казлаускас и Чарлс Джоунс, както и завърналия се в състава висок център – Бойко Младенов. Отсъства единствено контузения наскоро Цветелин Иванов.
 

Казлаускас пристигна още в петък и вече има няколко тренировки с тима, докато Джоунс кацна снощи и за първи път ръководството на „синия” клуб ще провери състоянието му на тренировката тази вечер в Скопие.
 

Отборът вече се класира за четвъртфиналните плейофи в Балканската лига, но това не означава, че няма да се търси победа в оставащите две срещи до края на груповата фаза. Целта ще бъде по-предно класиране и съответно по-лесен съперник в следващия етап.
 

Отново един срещу друг ще се изправят бившите колеги от преди време в Лукойл Академик Марин Докузовски и Константин Папазов. Докузовски сега води Фершпед Работнички, докато Папазов се върна през лятото в Левски. В срещата между двамата през есента македноският спец взе преднина след като Работнички изненадващо спечели в София, но Тити отива в Скопие с надеждата резултата да бъде изравнен и Левски да вземе реванш.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи