Ямбол се „облажи” от отказа на ЦСКА


Ямбол се „облажи” от отказа на ЦСКА
Ямбол с победа нагоре (yambolbasketball.com)
13-02-2009 17:52

Ръководството на Националната Баскетболна Лига взе решение да анулира всички резултати на ЦСКА, постигнати през първия дял на шампионата и по този начин облагодетелства тима на Ямбол. Първите пет отбора във временното класиране постигнаха по две победи над ЦСКА и анулирането на тези резултати няма никакво значение за тяхното класиране. Всичките те са вече с две победи по-малко във временното класиране.
 

Не такава е ситуацията с Ямбол, който е на шеста позиция и бе загубил гостуването си в София на ЦСКА. На тях се отнема само една победа и фактически без да играят те се приближиха плътно зад Евроинс Черно море и Рилски спортист. Баскетболистите на Иван Чолаков са само на победа (с актив 5-7) зад тези два отбора (с по 6-6) и имат по-големи шансове за атакуване на по-добри места във втория дял на НБЛ.
 

За Сливен ситуацията е същата, те и сега си продължават без спечелен мач, но пък имат не 14, а 12 загуби.
 

Всички постигнати индивидуални статистики в тези мачове са запазени в базата данни на BulgarianBasket.com и не са премахнати от общата такава за всеки състезател, играл в срещите с ЦСКА. Те няма да бъдат загубени, въпреки че резултатите от тези срещи са анулирани. Усилията на всички играчи в тези мачове си остават и е правилно индивидуалните статистики да се запазят.


ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБЛ (МЪЖЕ)
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В НБЛ (МЪЖЕ)
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В НБЛ (МЪЖЕ)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В НБЛ (МЪЖE)
 
КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ

КЛАСИРАНЕ ПО ПОСЕЩАЕМОСТ В НБЛ (МЪЖЕ)

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи