Последни мачове за Левски и Рилски в група В на Балканската лига


Последни мачове за Левски и Рилски в група В на Балканската лига
Левски и Рилски спортист играят днес
17-02-2009 10:12

Два български тима ще играят в днешните три мача от Еврохолд Балканската лига. В група В Рилски спортист и Левски гостуват съответно на Фершпед Работнички и Динамо Букурещ. И двата отбора си осигуриха място в следващата фаза, но сега им предстои да се борят за по-предно класиране и по-лесни противници на четвъртфинал. Самоковските баскетболисти имат шанс за първото място, а в същото време не могат да паднат по-ниско от второто. „Сините” пък се борят за третото място в групата.
 

От 15.30 в Букурещ Левски излиза срещу местния Динамо. Само победа и загуба на Мега Хипо Лизинг след два дни от Работнички ще ги направи трети в класирането в групата, което ще ги изправи срещу втория тим от група А. Загуба пък ги праща срещу победителя Суислайън Таково на четвъртфинал.
 

В 20.00 в Скопие Рилски спортист ще се бори за първото място в тази група срещу Фершпед Работнички. Победата им го гарантира, докато и при загуба шанс за това съществува. Ако не успеят да спечелят, момчетата от Самоков ще се надяват на Мега Хипо Лизинг да изненада Работнички в четвъртък и в тройната въртележка между трите отбора да бъдат най-добре класирани.
 
Група В
1. Рилски спортист (5-2)
2. Фершпед Работнички (4-2)
3. Мега Хипо Лизинг (4-3)
4. Левски (3-4)
------------------------------------------
5. Динамо Букурещ (1-6)
 
Оставаща програма:
17 февруари
15.30 Динамо Букурещ - Левски
20.00 Фершпед Работнички – Рилски спортист
 
19 февруари
20.00 Фершпед Работнички - Мега Хипо Лизинг


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи