Задар бави плащанията на Деян Иванов, искат го от Уникаха и Гърция


Задар бави плащанията на Деян Иванов, искат го от Уникаха и Гърция
Деян Иванов (КК Задар)
18-02-2009 20:03

Само няколко дни преди полуфинала за купата на Хърватска, където Задар посреща у дома Цибона, играч номер на България за 2008 година - Деян Иванов по всяка вероятност напуска тима. Причината, според която българският национал е отказал да тренира поради неизплатени заплати. Пред хърватските медии президента на клуба Кристиян Мараш потвърди, че наистина клубът закъснява с 15 дни плащанията си към Иванов и преди да бойкотира тренировката тази сутрин му е обещавано, че всичко ще бъде наред.
 

„Очевидни са намеренията на Иванов да отиде в един от клубовете, които играят в Евролигата,” казва Магаш, с което потвърди интереса към българския състезател и сериозните финансови оферти към него от страна на гърцки клубове и испаснката Уникаха.
 

Магаш потвърди също, че от Задар няма да дадат разрешение за преминаването на Иванов в друг клуб, а освен това ще бъде и наказан.
 

Според информация от днешната тренировка, Иванов е съобщил на новия старши треньор на отбора Змаго Сагадин, че няма да тренира заради закъснения в плащанията му. Наскоро той имаше проблеми и с ултрасите на Задар, известни под името "Торнадо', но пък получи подкрепата на всички останали привърженици на баскетбола в града.
 

Според информация Иванов и агентът му вече са алармирали ФИБА и желаят да прекъснат договора си с клуба.
 

В същото време се разбра, че Марко Милич – бившият играч на Юнион Олимпия е твърде скъп за Задар и едва ли от клуба ще може да си позволят да го привлекат в тима.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи