Змаго Сагадин: Не разчитам повече на Иванов


Змаго Сагадин: Не разчитам повече на Иванов
Змаго Сагадин
18-02-2009 20:16

Старши треньорът на Задар, словенецът Змаго Сагадин заяви пред хърватските медии, че повече няма да разчита на българина въпреки неговите отлични игри за клуба.
„Иванов най-вероятно има предложение от сериозен отбор. Знам, че той имаше проблеми и с феновете на Задар, а още с пристигането си казах на ръководството на клуба, че не искам никой да пропуска тренировки. За мен този играч вече не съществува, няма да разчитам на него. Моята препоръка в такива случай е този, който го няма, че можем без него и трябва да играем без него,” казва Сагадин и добави, че за турнира за купата на страната, който носи името на легендарния хърватски баскетболист Крешимир Чосич няма да търсят нов играч, но за в бъдеще ще имат нужда от заместник на позицията на която играеше българина.
 
Иванов, който трябваше да получи наградата си за най-добър баскетболист на България за миналата 2008 година, не присъства на снощната церемония. Той обаче бойкотира тренировките на тима поради закъснение в плащанията. Президентът на КК Задар Кристиян Магаш потвърди за това, че клуба не е навреме със заплатите към българина.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи