Армани Джийнс иска Деян Иванов, феновете продължават с недоволствата


Армани Джийнс иска Деян Иванов, феновете продължават с недоволствата
Деян Иванов има оферта от Милано според хърватите
20-02-2009 11:58

Според информации от хърватските медии Армани Джийнс е италианския тим, който желае да има в редиците си Деян Иванов. Преди няколко дни българският национал заяви, че напуска Задар и няма повече да се състезава за този клуб. Президентът на клуба Кристиян Магаш призна, че са закъснявали с плащанията си, но в същото време се инати, че няма да му бъде дадено разрешение за друг клуб. В специална декларация, разпространена до медиите в страната Магаш изрежда няколко причини според които така нареченета според него дисциплинарна комисия на клуба наказва Иванов.
 

„Иванов отказа да тренира с отбора, не се появи за разговор с дисциплинарната комисия на клуба, отказа да си получи заплатата, макар и със закъснение, напусна апартамента си в лошо състояние без да оповести никой,” се казва в прес-съобщението на клуба. Освен това изпълнителният директор Давор Перишич информира, че е алармирана и баскет-федерацията на Хърватска и клуба ще защитава интересите си като няма да му бъде дадено разрешение за друг клуб в която и да е страна.


В същото време ултрасите на Задар продължават да искат оставката на ръководството, несъгласни с управлението на клуба. Те изразяват по подобаващ начин и с всякакви средства бунта си и желаят смяна на ръководителите. Преди десетина дни те демонстративно напуснаха срещата с УНИКС Казан от турнира Еврокъп след първата четвърт. Не се знае каква ще бъде тяхната реакция по-късно днес, когато Задар стартира у дома срещу Цибона за купата на Хърватска.

Недоволните фенове


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Дори старши треньорът на отбора Змаго Сагадин е бил шокиран, че трансферния период е минал и не може да картотекира нов играч за турнира за купата. Никой от клуба не му е казал за това, а той го разбира вчера сутринта след въпрос на журналист. Пресата в Хърватска също има забележки към информационното затъмнение от страна същите.

 

Личи си, че действията на управата на хърватския шампион наподобяват една позната история, развила се наскоро у нас с български клуб.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи