Авария мести дербито Спартак Плевен - Левски за неделя... засега


Авария мести дербито Спартак Плевен - Левски за неделя... засега
20-02-2009 18:59

Срещата от идния 16-ти кръг на Националната баскетболна лига между отборите на Спартак Плевен и Левски се пренасочва за неделя, 22 февруари от 17.30. Това заяви генералният мениджър на лигата Стефан Станев. Има дори опасност тя да не може да бъде изиграна и тогава, ако не се отстрани проблема със снабдяването с електроенергия в залата.
 

“Има сериозна авария в района около зала „Балканстрой”, вследствие на която в съоръжението няма ток, вода и газ. Екип на Електроснабдяване в град Плевен работи по случая и се надяваме всичко да бъде оправено спешно. Засега срещата се пренасочва за неделя от 17.30, но ако не се оправи проблема, ще търсим друга дата за нейното изиграване,” каза Станев за BulgarianBasket.com. „Поддържам връзка с ръководството на Спартак Плевен и ще бъда информиран каква е ситуацията утре и дали срещата въобще ще може да се изиграе и в неделя.”
 

Освен промяната за мачът Спартак - Левски, Станев информира за още една смяна на мач от следващия кръг на НБЛ. Левски ще приеме Рилски спортист не на 28 февруари, ами на 1 март в столичната зала „Христо Ботев” от 18.00 часа. Тази смяна бе наложена, тъй като гостуването на Рилски спортист в Крагуевац от Еврохолд Балканската лига бе изместено от сряда за четвъртък идната седмица.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи