Александър Тодоров: Победи отборът, но още утре слизаме на земята


Александър Тодоров: Победи отборът, но още утре слизаме на земята
Александър Тодоров
21-02-2009 21:38 | Rilskibasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Александър Тодоров изрази задоволството си от победата над Лукойл Академик по-рано днес с 87-80. Той каза, че а първи път от трите изиграните срещи с шампионите през този сезон играчите му са били със самочувствие, че може да победят и добави:
„Досега излизахме с голям респект към тях, но днес показахме различен подход и самочувствие. Повярвахме си, че можем да ги победим. Още след победата над Черно море у дома разбрах, че имам страхотна група от момчета, които от мач на мач започват да играят все повече като отбор, тренират много усърдно и вярват в цялата система, която изграждаме. И затова искам да им благодаря, те оставиха сърцата си днес на терена.
В същото време искам да ги подсетя, че само след 90 часа ни чака много труден мач в Крагуевац, искам още утре да слезем на земята, да тренираме още по-здраво, за да запазим победната си серия.
Целият отбор игра добре, а и да побеждаваш силни отбори трябва да играят всички силно. Не искам да отличавам никой, победата е на всички, играхме наистина като отбор,” добави още Александър Тодоров за клубния сайт Rilskibasket.com.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи