Борислав Чилингиров: Сладка победа, но имаме потенциал и за повече


Борислав Чилингиров: Сладка победа, но имаме потенциал и за повече
Борислав Чилингиров (най-вляво)
21-02-2009 21:59 | Rilskibasket.com

Изпълнителният директор на Рилски спортист Борислав Чилингиров пред клубния сайт Rilskibasket.com:
„Безспорно най-сладката победа, откакто имаме мъжки баскетбол. Но ако трябва да съм честен, за мен не е изненада. Това е отражение на много години труд, но и в същото време този сезон работим изключително професионално. Проведохме най-добрата предсъстезателна подготовка, с най-много контролни срещи, всички са в много добро физическо състояние. Играем константно добре не само у нас, но и в Балканската лига. Така, че това не е „бомба”, ами един закономерен успех, който трябваше да се случи. Всички го заслужават, като се започне от треньорите, играчите и ръководството, всички сме един сплотен колектив и затовя смятам, че успеха не е изненада за мен. Очаквам не само да затвърдим впечатленията от добрите игри напоследък, но и да се представяме още по-силно.
Щастлив съм, това е най-значимата победа на клуба, но не искам да е само един мимолетен успех, не искам и да си помислям, че сме стигнали върха. Дано и момчетата така да го схванат, това не ни е тавана. Имаме още много потенциал, който тепърва ще се разгръща.
Това е и своебразен поздрав за председателя на клуба Петър Георгиев, който макар и на хиляди километри съпреживява успеха.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи