Сашо Везенков: В момента играем много зле


Сашо Везенков: В момента играем много зле
Сашо Везенков (сн. Gong.bg)
22-02-2009 17:01 | Gong.bg

Спортният директор на Лукойл Академик Сашо Везенков заяви, че баскетболните ни шампиони в момента играят извънредно слабо. Ръководството на студентите все още няма яснота около избора на нов треньор след оставката на Любо Минчев снощи.
Ето какво каза пред Гонг Везенков:
„Веднага след мача разбрах за оставката на Любо. Той ми се обади да ме информира. Каза, че така повече не може. Поговорихме и с отбора. Оставката е приета. От вчера и с Вальо Златев доста говорихме. Надявам се утре да имаме по-ясна представа как би трябвало да изглежда новият наставник. До избора на нов, помощник треньорът ще води тренировките.
Не съм мислил, че ще загубим снощи в Самоков и затова няма как днес – неделя да кажа кой ще е следващият треньор. През ум не ми е минавало, че може да паднем от Рилски спортист с Уили Дийн, Тошко Стойков, Ристе Стефанов и куп звезди в нашия отбор.
Дали вчерашният мач е причината за всичко това, може да питате Любо. Аз не съм подал оставка!
Отборът играе извънредно . . . много слабо. Много промени направихме, не искам да търсим вината в някого. При нас селекцията се прави от спортния директор и треньора, но с тези играчи в момента играем много зле. Аз вярвам в баскетболистите и смятам, че те са най-добрите в България.
Ще искаме да се подобрят доста работи! Отборът не изглежда добре, играе извънредно слабо. Трябва да се променят много работи. Това не са същите баскетболисти, които имахме и сме свикнали да гледаме. Не може да са станали по-слаби в сравнение преди два месеца.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи