Константин Папазов: Важна победа за нас, доволен съм от всички


Константин Папазов: Важна победа за нас, доволен съм от всички
Константин Папазов
22-02-2009 20:41

Старши треньорът на Левски Константин Папазов:
„Изключително важна победа за нашия отбор. Смятам, че и двата тима за много равностойни. Ние контролирахме мача, водехме през по-голяма част от срещата. Решаваща се оказа третата част, когато с няколко далечни стрелби успяхме да направим разлика. Която ни позволи да контролираме мача до неговия край. Мисля, че Спартак е един от добрите отбори в нападение в лигата и самия факт, че ги лимитирахме до само 71 точки бе важно за победата ни. Но мисля, че отборите на Левски, Спартак, Черно море и Рилски спортист са изравнени, всеки може да победи всеки. Видя се, че у дома всеки един от тях може да победи и Лукойл Академик. След снощната загуба от Рилски спортист и техния авторитет е разколебан.
Доволен съм от победата, от старанието на всички, но предстоят още много мачове до края на редовния сезон. Нужно е в много от тях да излезем като победители, за да бъдем в добра изходна позиция преди плейофите.
Предстои ни сега много важен мач от Балканската лига. Надявам се феновете на баскетбола да дойдат да ни подкрепят в зала Универсиада в сряда от 18 часа.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи