В Лукойл Академик наясно с визията на бъдещия треньор


В Лукойл Академик наясно с визията на бъдещия треньор
Лукойл Академик в момента е без треньор
24-02-2009 09:53 | Меридиан Мач

Мениджъри от различни агенции вече са влезли в контакт с ръководството на Лукойл Академик относно назначаването на старши треньор на тима, информира вестник Меридиан Мач. Те са изпратили автобиографии на няколко чуждестранни специалисти, които евентуално биха заели овакантения от Любо Минчев пост. На този етап обаче все още няма окончателно решение от страна на ръководството на клуба. Очаква се то да бъде взето в близките ден-два.
 

Вчера изпълнителният директор на „студентите“ Сашо Везенков се срещна с боса на тима Валентин Златев. Двамата са обсъдили тежката ситуация, като са излезли с решение относно визията на бъдещия треньор. „Говорихме, но повече на този етап не мога да кажа. Наясно сме с това как трябва да изглежда този човек, но имена няма да коментирам“, заяви Везенков.
 

Последните две тренировки на шампионите бяха водени от помощник-треньора Йордан Колев. Напълно очаквано, те са преминали в доста минорно настроение, като играчите не смеят да кажат и дума, преди ситуацията в клуба да се нормализира.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи