Папазова и Попянкова ще играят за Тони 7


Папазова и Попянкова ще играят за Тони 7
Стойчева и Рашева имат две нови съотборнички
26-02-2009 17:06 | Tony7.net

Отборът на Тони 7 се подсилва с два гарда за втората част от шампионата. Маргарита Папазова и Калина Попянкова вече са картотекирани в БФБ за отбора от Сливен и ще могат да вземат участие във Втората петица на първенството при жените. И двете баскетболистки след кратко отсъствие се завръщат на баскетболния терен, информира клубния сайт Tony7.net.
 

Папазова за последно игра в отбора на Левски Спартак през сезон 2005/06. Тя е родена през 1977 година и в кариерата си има четири шампионски титли и едно първо място в турнира за купата на страната. Тя е била шампион на България с три различни отбора – Кремиковци, Славия и Левски Спартак. Папазова също е била част от националния тим на нашата страна под ръководството на три различни наставници – Иван Цанков, Иван Лепичев и Георги Божков. Тя може да играе еднакво добре на позиции 1 и 2и се очаква да въведе повече ред в играта на сливенския тим.
 

Попянкова за последно игра в тима на Черно море Одесос през сезон 2006/07. Тя се появи за тях в 17 срещи и бе основен реализатор с 14.1 точки средно на мач. Тя също така правеше по 2.5 борби и 2.6 асисенции за 30.0 минути във всеки мач. В момента тя също се занимава като треньор и с подрастващи.
 

Отборът на Тони 7 има само една победа в досегашния развой на шампионата, но все още шансовете за класиране за плейофите съществуват. В събота момичетата на Ивайло Христов гостуват в Самоков на Рилски спортист в първи мач от така наречената Втора петица на първенството.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи