Юношите на Рилски спортист с десета победа в Младежката лига


Юношите на Рилски спортист с десета победа в Младежката лига
Рилски спортист (19) стартира с победа
01-03-2009 13:43

Юношеският тим на Рилски спортист стартира успешно турнира от Младежката лига, на който клуба е домакин. В първата среща те не срещнаха особени трудности срещу състава на Балкан и победиха с 84-57. Това бе третия мач между двата тима в тази Младежка лига като и в трите успеха бе на страната на миналогодишните шампиони на страната за тази възраст – момчетата от Самоков. Победата за юношите, водени от Петър Клечков бе 10, а те имат и 5 загуби. Това ги класира на трето място в класирането, но все още има още 5 кръга до края на редовната фаза от този шампионат. Без значение от изхода на останалите двубои, Рилски спортист вече се е класирал за Финалната четворка. Все още не е ясен само техния съперник на полуфинала като най-голяма е вероятността това да бъде Лукойл Академик.
 

Над всички в този мач бе Красимир Георгиев, който вкара 25 точки и хвана 11 борби като пропусна само 2 от всичките си 14 стрелби. Ивайло Вучков добави 13, а Кирил Истилянов и Димитър Морунов отбелязоха по 10 точки.
 

За Балкан Мартин Вутов се отчете с най-много – 14 точки.
 

В утрешния втори ден от турнира Рилски спортист има още една лека задача. Съперник от 13.30 ще бъде Берое Марица. Истинското изпитание идва ден след това, на 3 март. Тогава Рилски спортист и Черно море ще премерят сили за трети път през годината, а началото е от 9.30 сутринта.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАЛКАН (19) – РИЛСКИ СПОРТИСТ (19)
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи