Шай Щрикс: Информацията относно убеждаването на Стойков за Варна не е вярна


Шай Щрикс: Информацията относно убеждаването на Стойков за Варна не е вярна
Спортният директор на БИБЛ Шай Щрикс
05-03-2009 13:14 | Balkanleague.net

Спортният директор на Еврохолд Балканската лига Шай Щрикс отрече инфорамцията, че е убеждавал Тодор Стойков да остане на терена и завърши кариерата си във Варна. Той е останал изненадан от публикацията в 7 дни спорт, в която бе замесено и неговото име.
 

„Информацията, която излезе в „7 дни спорт” и бе разпространена от много други медии не отговаря на истината”, казва за официалният сайт на Еврохолд Балканската лига Щрикс. „Ние сме много добри приятели с него, но аз никога не съм го убеждавал да преминава в друг клуб. Тези твърдения не отговарят на истината и създават интрига между клуба, в който той играе и самия него. Той е един голям професионалист и си върши работата по най-добрия начин на терена и извън него. На всичко отгоре хвърлят вина и върху мен за нещо, кото никога не съм казвал и хората, които ме познават знаят, че в никакъв случай няма да го направя. Изключително съм разочарован от твърденията на това издание и държа те да го опровергаят и извинят за лъжливата публикация.”
 

Шай Щрикс добави още, че проекта Еврохолд Балканска лига предизвика голям интерес в региона още в дебютното си издание и абсолютно всички страни, участници са доволни от постигнатото за толкова кратък период от време. Още догодина състезанието ще бъде още по-силно, а предстоят разговори за включването на допълнителни страни в надпреварата. Продължават преговорите с различни федерации и е въпрос на време да влязат още страни, които ще повдигнат още повече нивото на лигата.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи