Надявам се в неделя срещу Бенетон вече да съм в игра


Надявам се в неделя срещу Бенетон вече да съм в игра
Деян Иванов очаква решението на ФИБА
05-03-2009 15:14 | Меридиан мач

Деян Иванов може да изиграе още в неделя първата си среща с екипа на Премиата Монтегранаро в италианското първенство. Националът е договорил личните си условия с тима, като се чака единствено разрешение от ФИБА Европа по казуса с шампиона на Хърватия - КК Задар. Иванов напусна клуба, след като от там имат да му дават няколко заплати.
 
"До края на седмицата се надявам да излезе решението на ФИБА. Ако това се случи, ще играя за Премиата още в неделя срещу Бенетон. По принцип трябваше да има отговор още днес (б.а. - вчера), но от централата се забавиха. Когато то излезе, ще подпиша и договор с тима. Все още няма контракт, но сме се разбрали по всички въпроси. Настаниха ме в апартамент и ми дадоха автомобил. Условията са по-добри от всички отбори, за които съм играл досега", коментира пред "Меридиан Мач" Иванов.
 
Той уточни, че ако от ФИБА не решат в негова полза, няма да има тежки последствия за него, като спиране на правата му.
"Предполагам, че ще трябва да доиграя сезона в тима на Задар и да се лиша от парите, които не са ми дали. За мен обаче не са важни парите, а това да играя. Моето желание е да се развивам и затова отидох в Премиата", допълни Деян.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи