Резултати и класирания от Ученическата баскетболна лига "Овергаз" в Исперих


Резултати и класирания от Ученическата баскетболна лига "Овергаз" в Исперих
Победителите получават наградите си
09-03-2009 17:17

В в град Исперих в салона на ОУ"Васил Априлов" се проведе градския турнир по баскетбол по проект ”Овергаз баскет”. В турнира участваха 6 отбора - три отбора при момичетата: от ОУ "В.Априлов" гр.Исперих с два отбора , ОУ"Хр.Ботев"-Лудогорци - 1 отбор, и три отбора при момчета от ОУ "В.Априлов"-Исперих, ОУ"Хр.Ботев"-Лудогорци и ОУ"Отец Паисий"-с. Подайва.
 
В крайното класиране при момичетата на първо място е първият отбор на ОУ"В.Априлов"-Исперих, на второ място ОУ"Хр.Ботев"- с. Лудогорци и на трето място ОУ"В.Априлов"-Исперих с втория отбор.
 
При момчетата на първо място е отборът на ОУ"В.Априлов"-Исперих, на второ - ОУ"Хр.Ботев"-с. Лудогорци и на трето - ОУ"Отец Паисий" –с. Подайва. Като най-добър реализатор при момчетата бе отличен Никола Иванов Бочев от ОУ"В.Априлов" и Емрах Мехмед Мюзекяр като най-полезен състезател от същото училище.
 
При момичетата грамота за най-добър реализатор получи Елис Мехмед Исмет от ОУ"В.Априлов"-Исперих и най-полезен за отбора бе отличена Емел Бейсим Руфад.
 
На откриването на турнира присъства Екатерина Димитрова - главен експерт "Образование" в Дирекция "Образование, здравеопазване, култура" към Община Исперих. Наградите връчи Савина Атанасова- градски координатор на СК "Овергаз".

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи